Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Associate Coaches

×

Franka Bossers

Coach Ede Franka Bossers

Franka is associate coach bij Time4Coaching en is al ruim 20 jaar werkzaam in uiteenlopende organisaties in de rollen van manager, MT-lid, organisatie adviseur, coach, facilitator, consultant, trainer, ontwikkelaar, projectleider en ondernemer. Ze heeft een sterke visie op het succesvol runnen van een organisatie in deze 21e eeuw waarin wendbaarheid en aanpassingsvermogen van levensbelang zijn. In haar visie staat voorop dat mensen met vertrouwen, passie en betrokkenheid aan een helder, gezamenlijk doel werken. Ieder vanuit z’n eigen initiatief en inzicht en in afstemming met elkaar. Ze gelooft in een samenwerking waarbij iedereen in zijn kracht staat. Hierbij zijn heldere kaders nodig die gezamenlijk worden vastgesteld en ingevuld. Ook zijn er duidelijke rollen en verantwoordelijkheden. Daarnaast ziet en weet ze dat leiderschap en eigenaarschap belangrijke sleutels zijn voor succes en ondersteunt en inspireert zij anderen hierin. Zo komt er ruimte voor ieders passie en talenten.

Het resultaat is een organisatie of team, waarin mensen eigenaarschap nemen voor hun werk, verantwoordelijk zijn en werkvreugde ervaren. En waardoor ze succesvoller zijn in het behalen van hun (financiële) doelstellingen en met elkaar vanuit flow en werkvreugde nòg meer resultaat creëren. Kortom, het is haar passie om binnen organisaties “anders te gaan organiseren en anders samen te werken” waardoor mensen graag in deze organisaties willen werken en ze samen buitengewone prestaties leveren. Ze heeft haar passie vormgegeven in haar eigen bedrijf 21Futureproof . Mensen met wie ze werkt kenmerken Franka als bevlogen, open, transparant en inspirerend en als iemand die mensen goed in beweging krijgt.

Time 4 Coaching en 21Futureproof werken samen op het gebied van team- en persoonlijke ontwikkeling. Meer over Franka en haar bedrijf 21 Future Proof vind je op www.21futureproof.nl.


Sonja van Deursen

Coach Ede Sonja

Sonja is associate coach bij Time 4 Coaching en haar jarenlange ervaring in diverse HR- en managementfuncties in verschillende branches, gecombineerd met haar ruime coach ervaring, maakt Sonja een ervaren en breed georiënteerde professional. De laatste jaren heeft zij zich – na generalistische HR functies – gespecialiseerd in strategische personeelsontwikkeling en talentmanagement.

Van jongs af aan geïnspireerd in het zoeken van haar eigen pad, gelooft Sonja in het zelfsturend vermogen van mensen en helpt dit graag te vergroten. Zij inspireert, motiveert en faciliteert medewerker én organisatie om wendbaar te blijven.
Dit doet zij o.a. door het begeleiden van kleine en grote DI-projecten bij voorkeur in co-creatie met management en medewerkers. Daarnaast coacht zij leidinggevenden, teams en individuen.

De bevlogenheid en spontaniteit van Nicole gecombineerd met de gezamenlijke interesse voor duurzame inzetbaarheid maakt dat er een enthousiaste en inspirerende samenwerking is ontstaan.
Time4Coaching en Manovra ondersteunen organisaties om inzetbaarheid, werkvermogen & vitaliteit van medewerkers te vergroten zodat mensen en organisaties toekomstbestendig en wendbaar blijven. Meer over Sonja en Manovra vind je op www.manovra.nl