Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Het Business Model You: ondersteunend voor jouw werkgarantie!

×
Ga terug naar het overzicht
Werkgarantie

De mindset werkgarantie is essentieel om een leven lang inzetbaar te zijn.

Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar? Aan welke ‘knoppen’ moet jij dan draaien omdat te optimaliseren voor jezelf maar ook voor de (toekomstige) werkgever of je eigen bedrijf!?

Bevlogen zijn in je werk

Het is echt buitengewoon goed om tijd te nemen voor een moment van rust en bezinning. Verschillende vragen zijn dan relevant om uit te spreken en mee aan de slag te gaan.

Hier een paar relevante vragen voor de beeldvorming:

  • Welke kwaliteiten heb ik te bieden?
  • Welke activiteiten vind ik leuk om te doen?
  • Hoe help ik graag anderen?
  • Wie help ik het liefst? Wie is mijn ideale klant?

Dit zijn nog lang niet alle vragen die ervoor zorgen dat jij je passie helder krijgt. In het loopbaantraject ‘werkgeluk’ ga jij ervoor zorgen dat je op basis van die ontdekte passie gekoppeld aan jouw sterke kanten, talenten en 21e -eeuwse vaardigheden aan het roer komt te staan in je carrière. Waardoor je elke dag je bed uitspringt omdat je weer mag werken! Dat je hart een sprongetje maakt wanneer jij stap voor stap je ontwikkelt in dat wat je blij maakt! En dat alles in de juiste werkomgeving waar jij helemaal tot je recht komt. Wanneer je dit als resultaat ‘boekt’ dan zorg je voor werkgarantie.

Business Model You: jouw eigen plan van aanpak

Hoe overwin je nou je angsten en groeit je zelfvertrouwen Sky High is een vraag die je vast niet vreemd in de oren klinkt!?

En hoe zorg ik voor balans in mijn leven tussen werk en privé? Want is dat niet ook een uitdaging voor jou en ‘verstoord’ het je werkgeluk? Waardoor ook jouw duurzame inzetbaarheid in gevaar komt.

Inmiddels durf ik zeker wel te zeggen dat het Business Model You jou hierin gaat helpen, ondersteunen en zorgt ook voor de nodige waarborging in de toekomst.

Werknemer of ondernemer het maakt niet uit

Het Business Model You helpt de werknemer en de ondernemer opmerkelijk in dit coachtraject.

Er zijn 9 bouwstenen die onthullen wat jouw passie is! Het helpt je ook om keuzes te maken in wat je wel en niet meer moet doen. Zo krijg jij je balans weer terug en weet jij heel krachtig wat je hebt te vertellen over jezelf in een sollicitatiegesprek of bij een nieuwe klant. Daarnaast ben je instaat om proactief te zijn en acties op te pakken die ervoor zorgen dat je in een sensationele flow komt en moeiteloos uitdagingen aangaat in jouw ontwikkeling.

Bijzondere kans op het verhogen van je werkgarantie

‘Hoe houd ik het in vredesnaam vol tot aan mijn pension?’ ‘Mijn baan bevalt me niet meer, maar ik heb hier wel zekerheid.’ ‘Bestaat mijn functie straks nog wel?’

Laat deze vragen horen bij het verleden en pak de regie in eigen handen!

Direct aan de slag om nu werkgarantie te realiseren voor jezelf. Dus laat jouw magie zien aan de wereld. Gun jezelf Time 4 Coaching! De eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek met mij. Daarna levert dit kort en krachtige coachtraject je veel voordeel op in jouw loopbaan, nu en in de toekomst! En als ik je een tip mag geven en je bent een werknemer informeer bij je werkgever of er mogelijkheden zijn om dit te financieren. Er is vaak budget voor duurzame inzetbaarheid van werknemers omdat het een gedeelde verantwoordelijkheid is: werkgarantie.

kennismakingsgesprek inplannen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!

Ga terug naar het overzicht