Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coaching speciaal voor vrouwen

×
Ga terug naar het overzicht

Wat een bijzonder mooi jaar is het geweest, waarin het duidelijker is geworden dat ik echt een coach voor vrouwen ben. Ik krijg er energie van door het alleen al te benoemen.

Het levert mij echt werkgeluk op. Ik durf authentiek te zijn als vrouwencoach. Door keuzes te maken zet ik mooie stappen richting mijn stip op de horizon. Het zorgt voor een blij gevoel omdat ik zo weet waar ik naar toe wil met Time 4 Coaching voor jou!

Waarom ben ik een coach voor vrouwen?

Een impactvolle gebeurtenis in mijn leven, verlies van onze dochter na de geboorte, is eigenlijk de ‘waarom’ geworden van alles wat ik tot nu toe doe als coach en ondernemer. Hierdoor is mijn passie ontstaan: coaching voor vrouwen. Het inspireert mij en geeft mij als gecertificeerd loopbaan en lifecoach de zingeving om dit te doen als mijn werk. Daarnaast was ik zo’n 5 tot 6 jaar geleden niet meer gelukkig in mijn werk. Het kunnen laten zien van mijn talenten en sterke kanten was niet meer mogelijk. Ik was echt de draad kwijtgeraakt en moest dus keuzes maken. Dat is gelukt! Een mooie weg met veel persoonlijke ontwikkeling dat ervoor zorgde dat ik beter weet wat ik vrouwen gun in hun werk maar ook privé. Iedere vrouw krijgt zijn kans hier om te laten zien wie zij is omdat zij er mag zijn. En dat ze mag stralen omdat ze doet waar ze blij van wordt.

Mooie nieuwe routekaart

In 2017 had ik een niche die echt bij ‘mijn pijn’ hoorde door die impactvolle gebeurtenis. Dat is ook zeker terug te zien in de 1e E-book van Time 4 Coaching. Geweldig om dit opnieuw te lezen en te realiseren hoe het is begonnen. Je treft het hierbij aan dus downloaden en lezen maar!

Echter nu wens ik vrouwen meer (werk)geluk omdat zij doen waardoor zij gaan stralen na een impactvolle periode. Ik gun haar de kans door de nieuwe routekaart van Time 4 Coaching de juiste stappen te zetten richting haar eigen stip op de horizon. En op tijd voor jezelf zorgen is krachtig want vooral jij en jouw omgeving is er niet bij gebaat als je thuis komt te zitten met een burn-out.

Nieuwsgierig naar mij als coach voor vrouwen

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat is al het eerste moment voor jou om tot rust te komen en je af te vragen wat heb ik nodig om te kunnen gaan stralen!

Een ander nieuwtje is dat ik er een nieuw E-book komt die je nog meer vertelt over wat jij kunt verwachten in het coachtraject – Ik straal omdat ik doe waar ik blij van word.

Ik wens je voor de aankomende weken alvast heel fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! En gun jezelf in 2022 Time 4 Coaching.

Stralende vrouwencoach

Nicole Burgersdijk

Ga terug naar het overzicht