Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Hoe ook jij werkgeluk kan vinden in je carrière

×
Ga terug naar het overzicht

Het weekend is voorbij. En je hebt het erg naar je zin gehad maar nu weer aan de slag!

Je merkt op dat je geen zin hebt en dat is al een tijdje zo. Toch ga je door want er moet geld worden verdiend, zeg je dan tegen jezelf. Zeker na een leuk weekend is dit niet gemakkelijk. Je zet jouw automatische piloot aan en daar ga je weer. Herken je dit?

Lees dan snel verder!

Stralen omdat je doet waar je blij van wordt

Time 4 Coaching heeft een routekaart die je gaat helpen om te ontdekken waardoor jij gaat stralen. Je doorloopt eigenlijk 4 fases en elke fase biedt 4 stappen aan die voor het volgende gaan zorgen:

  1. Ik ben mezelf door….Ja, je mag jezelf zijn! Jouw authentieke ‘IK’ is eigenlijk de bron om in te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn en prachtige talenten. Zo ben je geboren en daarna is er van alles gebeurd zodat jij niet meer weet wat jij jezelf gunt.

Een uitdagende fase maar essentieel omdat het de basis vormt om te kunnen gaan stralen!

En als je geen verbinding hebt met jezelf hoe kan jij je dan verbinden met jouw (werk)omgeving? Daarom verder met:

  1. Ik ben het liefst hier (met wie) omdat….Waar ben je dan de hele week? Ben jij in een werkomgeving waar jij tot je recht komt of voel jij je daar niet thuis? Het is ook belangrijk dat wat je doet aansluit bij jouw sterke kanten en prachtige talenten. En wat echt een mooie bijdrage levert aan jouw stip op de horizon is dat wat jij jezelf gunt ook past bij wat jij jouw klanten, collega’s en anderen gunt. Zo kan je vanuit je hart praten en doen!

Wat merk je nu op als je dit zo leest? Het smaakt vast naar meer? Mooi, want als dit helder is krijg jij de regie in eigen handen. Jij gaat keuzes maken.

  1. Ik ben gezond en in balans wanneer….Wat is de laatste keuze geweest waardoor jij een ‘smile’ op je gezicht kreeg? Waar was dat en wat ging je toen doen? Het gaat je enorm helpen om hier bewuster van te zijn waar jij van gaat stralen! Het kan ook te maken hebben met het feit dat jij meer wil gaan sporten of anders wil gaan eten.

Een ding is zeker er gaat dan een wereld voor je open! Vrijheid!

Ontstaat er nu niet een behoefte dat jij je verder wil gaan ontwikkelen? Het gaat je echt voldoening geven, keuzes maken voor jouw ontwikkeling, zodat je gaat stralen. En dat wordt helder in de laatste fase.

  1. Ik ga stralen door….hier neem jij echt afscheid van dat wat je niet dient en focus je op wat jou energie geeft. Fantastisch om jouw roeping nu te formuleren zodat de stip op de horizon helder is. En sluit je dit coachtraject af met het maken van duidelijke en krachtige acties zodat jij in beweging komt.

Vergeet niet dat je altijd weer een keuzes hebt, dus als het even niet meer zo lekker gaat, dan check je aan de hand van deze vier fases waar jij weer een keuze hebt te maken om te optimaliseren.

Wat een mooie kans heb jij nu om niet alleen meer in het weekend te stralen maar ook als je door de weeks aan het werk bent. En dit is wat ik jou zo gun: WERKGELUK!

Dus maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek zodat je kunt starten aan het coachtraject: ik straal omdat ik doe waar ik blij van word! Wij spreken elkaar snel. Tot dan!

Met een stralende groet, Nicole Burgersdijk

Ga terug naar het overzicht