Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Je bent meer waard dan je auto

×
Ga terug naar het overzicht

Afgelopen week passeerde het volgende onderwerp regelmatig de revue: de ondernemende vrouw moet gewoon meer durven! Geen bescheidenheid meer, maar laten zien wat je waard bent. Sloop die barrières en/of onzekerheden! Haal jezelf niet naar beneden maar heb het pure vertrouwen in je verhaal en wees waardevol over jezelf.

Diploma

Je bent meer waard dan je autoRecent zat ik met 8 vrouwelijke ondernemers aan een heerlijke lunch tijdens een bijeenkomst van ‘Vrouwenbenen op tafel’. Wat een feest om met gelijkgestemden te verbinden over dat wat je passie is. Toch is het niet voor iedereen, en dat geldt ook voor mij, zo van zelfsprekend dat het allemaal lukt om je bedrijf neer te zetten! Terugkijkend ben ik in eerste instantie druk bezig geweest met het binnen halen van de nodige diploma’s. Noodzakelijk, want anders gelooft helemaal niemand wat je verkondigt. Ik heb mijn netwerk goed ingezet en gebruikt. Diverse business-coaches bezocht en gevolgd via social-media. Echt zoveel tips en tools verzameld dat mijn toolbox vol zit.

Vertrouwen

Even samengevat: ik heb alles in huis om een geweldige coach te zijn! En weet je? Ik ben dat ook! Serieus; mijn vaardigheden zijn optimaal. Ik ervaar bij mijzelf dat ik echt helemaal in de juiste flow zit met mijn klanten wanneer er wordt gecoacht op het leven en duurzaam inzetbaarheid. Fantastisch gewoon wat er gebeurt op basis van het neerzetten van vertrouwen en het helder maken van de stappen die de juiste koers bepalen richting de stip op de horizon door middel van het Business Model You (de coachingsmethode die ik gebruik). Heb ik nu teveel gezegd?

Nee, ik ben zelfs nog niet klaar. Wanneer ik mijn verhaal vertel dan vind ik het gewoonweg geweldig om dit aan een groep mensen te vertellen. Nooit verwacht dat ik dan zou gaan stralen. Maar het gebeurt!

Preventief

Ik gun iedereen hetzelfde en daar is tijd en ruimte voor nodig. En niet alleen als het slecht met je gaat. Denk eens na wat je er wel niet voor over hebt zodat je auto blijft rijden. Wij brengen onze auto ook preventief naar de garage. Waarom? Omdat wij afhankelijk zijn van onze auto en niet met pech willen komen te staan naast de kant van de weg. Maar wees nou eerlijk, jij wil als mens toch ook niet langs de kant van de weg komen te staan? In deze maatschappij is het ook echt noodzakelijk om ook preventief voor jezelf te zorgen. Het verandert allemaal continue. Jij bent veel belangrijker dan je auto. Jij moet je hele leven het met jezelf voor elkaar zien te krijgen! Een goede en gezonde balans is op zijn plaats.

En nu zijn wij echt op het punt uitgekomen dat ik zeg: als jij hier bewust van bent dat jij meer waard bent dan je auto dan zeg ik dat ik je meer waarde biedt dan jouw auto. Gun jezelf Time 4 Coaching!

Wat is het lekker om mijzelf in het zonnetje te zetten! Geen gevoel van onzekerheid, maar van energie, enthousiasme en puur mijzelf kunnen zijn als coach en ondernemer.

Ga terug naar het overzicht