Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Rise and Shine!

×
Ga terug naar het overzicht

Een waardevol inzicht heeft zich gevormd en ik wil je daarmee inspireren. Het lijkt wel of nu het cirkeltje rond is, en dat het duidelijk is geworden waarom ik dit zo graag wil doen, mensen coachen zodat ze weten wat hun duurzame inzetbaarheid is. Hierdoor ben je in staat om de regie in eigen handen te nemen en dat te doen wat jou blij maakt in het werk.
Maar ook te weten wat nodig is in deze snel veranderende maatschappij om dit te waarborgen.

Tot 3 jaar terug ben ik 15 jaar in de ban geweest door 2 gebeurtenissen in mijn leven: een kinderwens die niet zo maar in vervulling ging en het verlies van mijn dochter. Mijn werk hoorde daarbij maar ik had echt andere dingen aan mijn hoofd. Maar nu ben ik zo aan het ontwikkelen en zo aan het ontdekken wat ik wil doen waardoor ik in mijn kracht sta en ga stralen. Ik voel mij happy! Zo fantastisch dat ik zeker weet dat ik dit iedereen gun: blijdschap in jouw werk, weten wat jouw waarde is voor jezelf en het bedrijf waar je voor werkt.

Ga terug naar het overzicht