Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Waarom coaching voor vrouwen en hoe helpt coaching voor vrouwen jou?

×
Ga terug naar het overzicht

Waarom coaching voor vrouwen?

Nicole Burgersdijk

De keuze is onder andere gemaakt door een zeer pijnlijke levenservaring. Onze dochter heeft niet de kans gekregen om hier langdurig op deze aarde te mogen zijn en zich te laten zien! Haar authentieke ‘IK’ is gekomen en te snel weer gegaan.

Mijn inspiratiebron

Nu zoveel jaren later kan ik alleen maar zeggen dat ze voor mij een enorme inspiratiebron is. Het verdriet is er en gaat gelukkig niet weg.
Op de meest onverwachte momenten is zij weer aan mijn zijde. Ongelooflijk fijn om dan samen te zijn en vanuit deze verbinding weet ik wat ik heb te doen. Het geeft mij het vertrouwen dat ik met de juiste dingen bezig ben. Het geeft de energie die ik nodig heb om te stralen omdat ik blij ben in dat wat ik doe! Het is een bevrijdend gevoel om zo je talenten in te zetten. Volgens mij is dat WOMANPOWER!

Krachtige impact

En ik ben supertrots op haar dat haar korte leven zoveel impact heeft op de vrouwen die ik mag ontmoeten in de coaching. Een fantastische bijdrage levert zij aan vrouwen die op een moment in hun leven uitkomen dat zij zich echt afvragen: Wat vind ik nu echt leuk om te doen? Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik? Wat wil ik? Welke talenten kan ik inzetten zodat ik ook begin te stralen omdat ik doe waar ik voor 100% blij van word!

Unieke kans

Elk mens, elke vrouw is uniek! Dus als jij mooie vrouw gaat samenwerken met jouw talenten ontstaat er een basis waar jij vertrouwen in mag hebben. Dat levert een exclusieve start op om verder te komen dan je ooit had durven dromen. Je komt in een flow die ervoor zorgt dat je steeds weer meer ontdekt. Jouw ontwikkeling stopt nooit omdat je interesse hebt in dat wat op jouw pad komt. Hoe helpt deze coaching mij is nu de vraag!?

Het coachmodel voor vrouwen helpt jou

Het unieke T4C coachmodel bestaat uit 4 fases. Fase 1 draait om in verbinding komen met jezelf. Word je ervan bewust wie je bent, en wat bijvoorbeeld maakt dat je jezelf kunt zijn. Wat heb jij nodig om te kunnen stralen?
Pas als je in verbinding bent met jezelf, ben je in staat om de verbinding met anderen aan te gaan (fase 2). Je omgeving blijkt steeds weer een belangrijke waarde voor geluk en werkgeluk. Je voelt je lekker bij bepaalde mensen in een bepaalde omgeving. Maar wat maakt nou eigenlijk dat jij je thuis voelt en dus kunt stralen? Een belangrijke stap waarin vertragen voorop staat.
Vanuit ik en mijn omgeving pak je in fase 3 de regie. Je gaat de reis aan om te ontdekken: wat heb ik nodig om gezond en in balans te zijn en te blijven?
Pas als je dat ook helder hebt kun je je gaan ontwikkelen, in fase 4. Hier kom je in beweging omdat je aan de slag gaat met jouw acties en doelen. En dan kom je bij jezelf uit. Je stralende IK.

coaching_voor _vrouwen

Gratis cadeau

Kom je WOMANPOWER onthullen en laat zien waarom en waardoor jij gaat stralen! Ik vertel je graag nog meer onder het genot van een kopje koffie. Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek dus meld je nu aan via de link op website of in de comments van deze post. Jij bent hier, dus maak er een mooi stralend feest van. Zie je gauw mooie vrouw!

Ga terug naar het overzicht