Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Waarom plezier in je werk hebben je meer plezier in het leven geeft

×
Ga terug naar het overzicht

Geleerd door ervaring in het verleden

Loopbaancoach Venendaal

Ooit heb ik een functie gehad waarin ik taken had die niet bij mij paste.

Hoe ik ook mijn best deed het lukte mij niet om hierin mijn weg te vinden.

Het gevolg was dat ik meer tijd nodig had om mijn werk af te krijgen en ook met regelmaat in gesprek zat met mijn manager. Teleurstelling op teleurstelling was het resultaat voor beide partijen. De negatieve kant van deze ervaring was dat ik volledig gestrest rondliep als een kip zonder kop. Thuis hadden ze het zwaar te verduren. Ik reageerde af op degene die mij het dierbaarste zijn. Ik kan je vertellen dat is allemaal geen feest. De positieve kant van dit is dat ik nu weet wat ik wil in mijn werk en leven. 

Het moment van de waarheid

In het begin hebben wij mijn takenpakket aangepast, maar opgegeven moment kom je op een punt uit dat het gewoon beter is om te stoppen. Ik voelde mij niet meer op mijn plek en was vaker ziek dan mij lief is. Ik was ook zeker niet trots op wat ik deed. Mijn hoofd was zo gevuld met gedachten over falen, iets niet kunnen, dat ik niet meer kon waarnemen wat er eigenlijk allemaal om mij heen gebeurde. Ik keerde in mezelf en was totaal niet meer in verbinding met mijzelf en mijn (werk)omgeving. Uiteindelijk ging het vlammetje uit en zat ik thuis te kijken.

Jezelf kunnen zijn waar je ook bent

De tijd van rust heeft mij geholpen maar ook de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de organisatie waar ik toen werkte. Uiteindelijk in gesprek gegaan met een fantastische coach. Door het kort en krachtige coachtraject heb ik eigenlijk goed kunnen ontdekken wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Hierdoor kreeg ik de regie weer terug in mijn leven en kon ik keuzes gaan maken die positieve energie op leverde. Ik durfde steeds beter te luisteren naar mijn eigen behoefte, en zo ontstond er weer ruimte en tijd voor ontwikkeling. Ik ben zelf toen gestart met een coachingsopleiding. De opleiding heeft mij de kans gegeven nog verder te ontdekken wat mijn ‘purpose’ is in het leven. Het in beweging komen en weten wat mijn stip op de horizon is helpt mij tot op de dag van vandaag! De keuze van deze opleiding was voor mij revolutionair omdat het bij mijn talenten past. Het gemak waarmee ik het heb gedaan en daarna nog andere opleidingen heeft puur te maken dat het bij mij hoort en ik er allemaal van kan gaan stralen als ik hiermee bezig mag zijn. Ik kan en mag zijn wie ik ben waar ik ook ben met alles wat ik de wereld heb te bieden.

Een mooie reis

Inmiddels ben ik 5 jaar verder en ik kan alleen maar zeggen dat dit een mooie en uitdagende reis is geworden. Deze reis mag gewoon doorgaan wat mij betreft! Weet je wat erg goed is om te ontdekken? Als je doet wat bij je hoort en waar je talenten liggen dan raak je niet uitgeleerd. Ja, echt waar! Elke keer weer als ik klaar ben met mijn opleiding, cursus of workshop dan wil ik wel weer iets anders weten in mijn vakgebied. Ik sta open voor wat de mogelijkheden zijn en durf echt naar mijn eigen behoefte te luisteren en bovenal heb ik ook nog steeds de ruimte om er te kunnen zijn voor mijn partner en kind. Ik leef in een flow die mij met de dag stralende maakt en mij helpt, ondersteunt en motiveert om door te gaan!

Geleerd door ervaring in het verlede

Wat wil jij?

Dat is een mooie vraag maar wat is daarop je antwoord? Om bij het antwoord op deze vraag uit te komen is het belangrijk dat je even de tijd neemt hiervoor. Met behulp van de unieke routekaart van Time 4 Coaching worden je 8 handvatten aangereikt om stil te kunnen staan en zo helder te krijgen wat er aanwezig is voor jou. Daarna met behulp van net zoveel handvatten pak je de regie en ga je op reis zodat jij je verder kunt ontwikkelen richting jouw stip op de horizon! Het is echt geweldig om vanuit die verbinding met jezelf en je omgeving te gaan stralen!

Maar wat nu?

Nu je dit hebt gelezen en je merkt op dat het je heeft getriggerd dan is zit er voor nu nog maar 1 ding op! Het is heel simpel en eenvoudig: maak een geheel vrijblijvende afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek. Gewoon doen via onderstaande knop.

Ik gun je namelijk Time 4 Coaching want dat kan echt je leven thuis en op je werk veranderen. Tot snel!

Ga terug naar het overzicht