Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Wat betekent duurzame inzetbaarheid precies voor jou?

×
Ga terug naar het overzicht

De unieke routekaart van Time 4 coaching biedt jou de kans om dit te ontdekken. Wat heb jij nodig om duurzaam inzetbaar te zijn? Wat heb jij de wereld te bieden? Hoe houd jij ‘de ballen’ hoog in de lucht? Als coach voor vrouwen is dit een aanbod die je niet in het begin van het nieuwe jaar mag missen.

Balans opmaken voor het nieuwe jaar

Heb jij aan het einde van 2021 de balans opgemaakt? En jezelf de volgende vragen gesteld?

  • Wat wil ik in 2022 anders gaan doen zodat het plezier in mijn werk toeneemt?
  • Waar ben ik nou eigenlijk opmerkelijk goed in op mijn werk?
  • Wie zijn belangrijk voor mij op mijn werk, maar ook thuis?
  • Wat gun ik mijzelf nu echt?
  • Waar kom ik helemaal tot mijn recht?
  • Hoe blijf ik balans hebben en houden tussen werk en privé?
  • Welke afspraken heb ik te maken met mezelf en anderen?
  • Waar wil ‘afscheid’ van nemen?
  • Waar ga ik eigenlijk van stralen in het leven?

En als je dit zo leest! Wat houd je dan tegen om van het nieuwe jaar een fantastisch, stralend jaar te gaan maken? Jij mooie vrouw mag er zijn in jouw (werk)omgeving, het begint wel bij jou!

Geluk in mijn werk

Ik heb het in de afgelopen 2 weken weer ontdekt dat het superfijn was om vakantie te hebben voor de balans in mijn leven. Lekker de tijd te hebben voor mijn man en zoon, familie en vrienden. En bepaalde activiteiten doen die in een normale werkweek niet passen. Het is een cadeau om hier bewust van te zijn en vervolgens te ontdekken dat het echt pure winst is om weer aan de slag te gaan met mijn passie – mijn werk voor Time 4 Coaching!

Wat kijk ik er naar uit om als coach voor vrouwen jou te mogen gaan ontmoeten in 2022. Een prachtige stip op de horizon die ervoor zorgt dat ik inzetbaar ben. Ik straal namelijk omdat ik doe waar ik blij van word, dat is voor mij geluk in mijn werk.

Unieke routekaart helpt jou

Ik gun je Time 4 Coaching zodat jij de juiste keuzes maakt en zo regie hebt in jouw ontwikkeling richting jouw stip op de horizon. Een mooie reis met als resultaat dat jij gaat stralen omdat je doet waar je blij van wordt!

Exclusief bij Time 4 Coaching is de unieke routekaart die origineel is door de 4 fases en elke fase bestaat uit 4 stappen. In de eerste fase ga jij onthullen ‘ik ben mezelf door’. De volgende vier stappen maakt het eenvoudiger om helder te krijgen ‘Ik ben het liefst hier (met wie) omdat….’ Anders gezegd: in welke (werk)omgeving kom ik tot mijn recht. Belangrijk dan is de reis te vervolgen en te werken aan ‘ik ben gezond en in balans wanneer…Deze derde fase is goed om te doorlopen zodat jij duurzaam inzetbaar blijft.

En als afsluiting ga jij uitdagend maar helder neerzetten wat jouw roeping is waar jij van gaat stralen, waar dan mooie acties bij horen zodat jij de juiste en goede stappen gaat zetten. 

Een leven lang inzetbaar

Wat vind je ervan? Wil jij er ook voor gaan net als die andere vrouwen voor jou die bij Time 4 Coaching deze routekaart hebben bewandeld? Dit is wat ik je als life – en loopbaan coach je kan bieden om nu te gaan beginnen aan een leven lang inzetbaar zijn. Jij bent het meer dan waard. Kom ontdekken wat duurzame inzetbaarheid voor jou betekent!

Voordat jij start met het coachtraject: ik straal omdat ik doe waar ik blij van word, wil ik je graag uitnodigingen voor een gratis kennismakingsgesprek. Gooi al jouw bezwaren overboord en maak met mij een afspraak. Ik ben er klaar voor! Tot snel!

Stralende groet,

Nicole Burgersdijk

Ga terug naar het overzicht