Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coach Ede

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd coach in Ede

‘Met een coach kom je weer terug bij jezelf, zoek je kernwaarden op, zodat je gaat weer gaat stralen.’ – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Soms zit je gewoon even niet lekker in je vel en heb je twijfels bij jezelf, bij je werk en bij je toekomst in het algemeen. Je bent je stralende zelf kwijtgeraakt. Een duwtje in de juiste richting kan ervoor zorgen dat je leven compleet verandert. Dat je je inzichten bijstelt en voortaan weer het maximale uit je eigen levensgeluk én je werkgeluk haalt.

Herkenbaar? Dan kun je terecht bij Nicole Burgersdijk. Met bewezen technieken richt ze zich op dames die na een impactvolle periode vol twijfels weer willen stralen vol zelfvertrouwen.

Coach in Ede voor een open blik

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor angst en twijfel momenteel overheersen over je zelfvertrouwen. Een ingrijpende gebeurtenis zoals het verlies van een dierbare, een scheiding, ongewenste kinderloosheid, enzovoorts. Ook financiële onzekerheid en twijfels over je werk zijn bekende redenen waardoor het even wat minder kan gaan.

Kijk je in de spiegel en zie je die vermoeide blik je in ogen? Tijd om het tij te keren. Hoewel het misschien een stap voor je kan zijn om een coach in te schakelen, weet ik zeker dat dit een goede beslissing is. Als coach in Ede zie ik dagelijks vrouwen die de stap wel hebben durven zetten en daar sterker uit zijn gekomen. Je staat er niet alleen voor!

Life coach in Ede

Heb je het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat en altijd maar moet voldoen aan wat de maatschappij van je vraagt? Ben je voor je gevoel kwijt wat je nu eigenlijk zelf wilt? Als life coach in Ede help ik jou bij het zoeken naar wat je echt nodig hebt. We gaan samen op zoek naar waar jij gelukkig van wordt, of dit nu op persoonlijk of zakelijk vlak is. Met als doel dat je straks weer vol zelfvertrouwen voor jezelf gaat kiezen. Dat je keuzes weer voelen alsof ze daadwerkelijk gemaakt zijn vanuit je eigen gevoel.

Concrete handvaten met coaching in Ede

Bij mij geen vage coaching trajecten, maar concrete handvaten waar je écht iets aan hebt. Na een kennismakingsgesprek ga je de sessies in 4 fases doorlopen. Met dit unieke T4C coachmodel pakken we alles stap voor stap aan, uiteraard afgestemd op jouw tempo en persoonlijkheid.

We starten met fase 1 bewustwording, want pas daarna kun je in fase 2 de verbinding met anderen aan gaan. In fase 3 pak je de regie. Het is tijd om te ontdekken wat je nodig hebt om gezond en in balans te blijven. In fase 4 kom je in beweging en ga je aan de slag met jouw acties en doelen. Zo kom je bij je kern uit, je stralende IK.

Zeg JA tegen je Stralende Zelf

Ben je klaar om samen de balans terug te vinden met je coach in Ede? Een persoonlijke routekaart te ontwikkelen waarbij je eerlijk en open naar jezelf kijkt?

Plan geheel kosteloos een kennismakingsgesprek in en laten we samen gaan we de uitdaging aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan125 vrouwen hebben hun stralende IK weer gevonden!