Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coach Rhenen

×
Coach Rhenen

“Zoek je kernwaarden op, kom weer terug bij jezelf. Met behulp van een coach ga jij weer stralen.”  – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching 

Als coach in Rhenen helpt Nicole je met het terugkrijgen van je zelfvertrouwen. Ben jij je stralende IK kwijtgeraakt na een impactvolle periode? Neem de regie terug in handen met behulp van een coaching. Een duwtje in de goede richting kan je leven volledig veranderen. Leer om je kennis aan te passen en om het maximale uit je eigen geluk te halen. Uit je werk en uit de toekomst.  

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op met Nicole Burgersdijk. Zij helpt vrouwen met haar eigen coachingsmodel om na een impactvolle periode weer vol zelfvertrouwen te stralen.

Concrete handvaten 

Door haar stevige levensbagage weet Nicole wat ervoor nodig is om het persoonlijke tij te keren. Ze heeft een uniek T4C coachingsmodel opgesteld die volledig aan wordt gepast op jouw tempo en persoonlijkheid. Het model bestaat uit vier fases waarbij alles stap voor stap wordt aangepakt.  

Na een kennismakingsgesprek start fase 1. In deze beginfase staat bewustwording van jezelf centraal. Daarna kun je in fase 2 de verbinding met anderen omgaan. In fase 3 ontdek je wat jij nodig hebt om gezond en in balans te blijven. In deze fase pak je de regie (terug). Het traject eindigt met fase 4. Je gaat hier aan de slag met jouw acties en doelen. Na deze fase ben jij je stralende IK en durf jij jezelf vol zelfvertrouwen in de spiegel aan te kijken.  

Word je stralende IK 

Als Coach in Rhenen ziet Nicole dagelijks vrouwen die het tij willen keren. Er zijn een tal van redenen waardoor angst en twijfel zijn gegroeid en waardoor jij je zelfvertrouwen bent verloren. Het kan bijvoorbeeld gaan om het verlies van een dierbare is, ongewenste kinderloosheid, verminderde gezondheid, financiële zorgen of twijfels over jouw werk. Coaching in Rhenen helpt jou om het tij te keren.  

Voor veel vrouwen is het inschakelen van een coach een moeilijk stap, maar dagelijks zien we bij Time 4 Coaching hoe waardevol dit is. Wij helpen dagelijks vrouwen die wel de stap hebben gezet en zien hoe sterk deze vrouwen hierdoor zijn geworden. Je hoeft er niet alleen voor te staan! 

Wil je kennismaken?  

Ben je klaar om met een coach in Rhenen de balans in jouw leven terug te vinden? Neem contact op met Nicole Burgersdijk voor een geheel kosteloos kennismakingsgesprek. Ga de uitdaging aan en word je stralende IK.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!