Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coach Veenendaal

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd coach in Venendaal

Soms heb je een duwtje in de juiste richting nodig om je Stralende Zelf weer terug te vinden.’ Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Iedereen heeft wel eens twijfels over zichzelf, het werkgeluk en de toekomst, dat is meer dan normaal. Maar wanneer angsten en vragen al een tijdje overheersen over het zelfvertrouwen dan is het tijd om aan de bel te trekken.

Kijk je jezelf al een tijdje in de spiegel aan met vermoeide ogen? Ben je doodop, maar slaap je ’s nachts slecht doordat je flink wat stress hebt? Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching helpt als coach in Veenendaal en omgeving om jezelf weer terug te vinden.

Coach in Veenendaal voor vrouwen

Ik heb een eigen T4C coachingsmodel ontwikkeld dat in 4 fases structuur gaat geven aan jouw leven. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook in de toekomst is het T4C coachmodel waardevol om op terug te vallen. De coaching is

Ik heb een eigen T4C coachingsmodel ontwikkeld dat in 4 fases structuur gaat geven aan jouw leven. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook in de toekomst is het T4C coachmodel waardevol om op terug te vallen. De coaching is specifiek gericht op vrouwen vanaf een jaar of 40. Daar ligt mijn kracht en zo bied ik jou de juiste concrete handvaten.

Na het kennismakingsgesprek is het tijd voor fase 1. Hier kom je in verbinding met jezelf. Je wordt zelfbewuster, wat essentieel is om door te stromen naar fase 2. Hier ontdek je de waarde van je omgeving. Waar word je gelukkig van en hoe zit het met je werkgeluk?

In fase 3 neem je de kracht in handen. Je pakt de regie en ontdekt welke veranderingen nodig zijn. In fase 4 ga je concreet aan de slag met je acties en doelen. Je komt dan uit bij je Stralende Ik.

Zet blijvende stappen met coaching in Veenendaal

Als coach in Veenendaal heb ik al tal van bekende redenen gehoord waardoor iemand een duwtje in de rug nodig heeft. Je bent absoluut niet de enige en een dergelijke stap is misschien een persoonlijke overwinning voor je. Weet dat je er goed aan doet. Samen komen we eruit, zodat je weer lekker in je vel gaat zitten.

Een scheiding meegemaakt, iemand verloren om wie je heel veel geeft, ongewenste kinderloosheid? Of misschien wel financiële onzekerheid, bang dat je functie vervalt? Wat je reden ook is (of zijn), of ook wanneer je geen duidelijke reden hebt, kan een coaching traject ervoor zorgen dat je je levensgeluk weer terugvindt.

Op reis naar je Stralende Zelf

Tijdens het doorlopen van de persoonlijke routekaart ga je jezelf weer terugvinden. Écht, dat gaat je zeker lukken, daar twijfel ik niet aan. Het enige dat je moet doen is jezelf openstellen en eerlijk naar jezelf durven kijken. Wil je dat?

Plan geheel kosteloos een kennismakingsgesprek in en laten we samen gaan we de uitdaging aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan 125 vrouwen hebben hun stralende IK weer gevonden!