Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coach Wageningen

×

“Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar word jij echt gelukkig van? Ik help jou bij het vinden van je waarden. Zodat jij weer kan stralen” – Nicole Burgersdijk, Time 4 coaching  

Soms slaat te twijfel toe. Over je werk, je toekomst of jezelf. Jij bent je stralende zelf kwijtgeraakt. Herkenbaar? Dan ben je aan het juiste adres bij Nicole Burgersdijk. Met bewezen technieken helpt zij vrouwen om na een heftige periode weer te stralen.  

Na een impactvolle gebeurtenis zoals het verlies van een dierbare of onverwachts ontslag kan twijfel er ongemerkt zijn ingeslopen. Een duwtje in de goede richting kan jou helpen om de controle over je leven terug te pakken.  Leer het maximale uit je eigen levens- en werkgeluk te halen. 

Coach in Wageningen voor jou 

Er zijn veel redenen waarom mensen meer angst ervaren of minder zelfvertrouwen hebben. Als coach in Wageningen heb ik al veel mensen kunnen coachen na impactvolle gebeurtenissen. Denk aan het verlies van een dierbare, een echtscheiding, ongewenste kinderloosheid of grote financiële zorgen.  

Kijk jij in de spiegel en herken je jezelf niet meer? Ben jij je kracht verloren? Nu is het moment om het tij te keren. Nicole helpt jou om niet te twijfelen aan jezelf, maar om te stralen. Het inschakelen van een coach is geen makkelijke stap, maar je bent niet alleen. Elke dag helpt Nicole vrouwen die de stap hebben durven zetten. Zij durven zichzelf weer in de spiegel aan te kijken.  

Uniek coachingsmodel 

Het coachingsmodel dat Nicole gebruikt bij Time 4 Coaching heeft zij zelf ontwikkelend en bestaat uit 4 fases. Het model biedt concrete handvaten die je niet alleen tijdens de sessies helpen maar ook daarna een houvast bieden in het dagelijkse leven. 

Het traject start met een kennismakingsgesprek. Daarna ga je in een aantal sessies 4 fases doorlopen. Het traject wordt volledig op jouw tempo en persoonlijkheid afgestemd. In de eerste fase werk je aan zelfbewustwording. Daarna kun je in de volgende fase de verbindingen aangaan met anderen om te begrijpen welke invloed jou omgeving heeft op je (werk)geluk. In de derde fase ontdek hoe jij gezond en in balans kunt leven. Je neemt de regie terug in handen. In de laatste fase kom je uit bij je stralende ik door aan de slag te gaan met jouw acties en doelen.  

Gun jezelf om te stralen 

Door haar stevige levensbagage weet Nicole als coach in Wageningen wat ervoor nodig is om weer te gaan stralen. Ze stelt de juiste vragen waardoor jij positieve ontwikkelingen in gang kan zetten. Neem de controle over jouw geluk en word je stralende IK. Plan geheel kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ga de uitdaging aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!