Time4Coaching

Coach Ede: voor life coaching

×

Coach Ede: voor life coaching

Hoe kan ik leren beter voor mezelf te zorgen? Ik zorg voor iedereen, behalve voor mezelf.
Hoe hou ik als werkende moeder alle ballen in de lucht?
Mijn zorgintensieve kind vraagt veel aandacht. Hoe bewaak ik de balans in het gezin?
Ik ben een dierbare verloren en weet niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan.
Ik ben een typische pleaser en heb het gevoel dat ik mezelf kwijtraak.
Ik zorg met liefde voor mijn zieke ouders. Maar hoe hou ik het mantelzorgen vol?
Ik heb kinderwens die niet zomaar in vervulling gaat. Hoe kan ik dat leren accepteren?

Als coach in Ede krijg ik deze en soortgelijke vragen. Levensvragen, afkomstig van mensen die om wat voor reden ook niet lekker in hun vel zitten. Die een ervaring hebben met een negatieve impact op hun leven. Of die lijden onder de nare situatie van een dierbare. Want het raakt ook jou als je partner ziek is en jij moet voor hem of haar zorgen. Waarbij alle tijd en aandacht naar die ander gaat. Het vraagt ook veel van jou als je bijvoorbeeld een kind hebt met een rugzakje.

Coach Ede: life coach

Life coaching is mensen die vastlopen, bijvoorbeeld na een ingrijpende gebeurtenis, helpen een opening te vinden naar het licht. En op zoek te gaan naar vervulling, je zogenoemde life purpose. Daarvoor ga je op een andere manier naar jezelf leren kijken. Vanuit diverse invalshoeken. Dat levert vaak verrassende inzichten op. Al die informatie kun je inzetten om je life purpose te vinden. En vervolgens ligt het accent op doen. Vanuit je eigen, diepgevoelde motivatie in actie komen.

Co-Active Methode

De keuze voor de Co-Active methode is voor mij als coach Ede een heel bewuste. Daar zijn meerdere redenen voor. In de eerste plaats omdat ik zie dat er bijzonder goede resultaten mee worden bereikt. Dat mensen weer voldoening vinden in hun leven en verder kunnen. Maar ook omdat de methode focust op oplossingen, niet op problemen. En omdat deze manier van coachen zich richt op de hele mens, op alle facetten van zijn of haar leven. Alleen dan kom je verder en vind je je life purpose.

De gezonde mens behoeft geen reparatie

De gezonde mens is van nature creatief, vindingrijk én compleet. Die behoeft echt geen ‘reparatie’. Alles is aanwezig: de antwoorden zijn te vinden in hem of haar. Als coach Ede hoef ik alleen nog maar de juiste, krachtige vragen te stellen om ze naar boven te laten komen. Dat is het uitgangspunt. En daar ben ik sterk in. De coachee hoeft zich alleen maar open te stellen en de antwoorden te vinden. (Maar vergis je niet: dat is hard werken!)

Actieve inzet?

Zeg je ja tegen dit coachingstraject? Dan gaan we een samenwerkingsrelatie aan, jij en ik. Dat is nodig, want het vereist commitment van ons allebei. Maar vooral van jou. Want uiteindelijk doe je het zelf. Co-Active betekent dat jij in actie komt om je issues aan te pakken, vanuit je gevoel. En niet vanuit verwachtingen van anderen.

Het coachingstraject vraagt van jou dat je jezelf openstelt en naar jezelf durft te kijken. En dat je vertrouwen hebt. In mij, coach in Ede (ook actief als coach in Wageningen). Maar vooral in jezelf. Dat kun jij, daar twijfel ik niet aan. Maar wil je dat ook? Grote kans dat we er dan in ongeveer 5 sessies samen in slagen jouw doelen, jouw life purpose te bereiken.

Maak jij een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek?