Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Coaching voor vrouwen

×

Op zoek naar een vrouwen coach? Er kunnen tal van redenen zijn waardoor jij, mooie vrouw, je Stralende Zelf kwijt bent geraakt. Door een ingrijpende gebeurtenis in je leven, zoals het verlies van een dierbare of je gezondheid. Of bijvoorbeeld na gedwongen afscheid van je werk. Door ongewenste kinderloosheid, een scheiding. Financiële zorgen. Noem maar op. Maar het kan er ook ongemerkt zijn ingeslopen. Dat je op een dag in de spiegel kijkt en denkt: ben ik dat? Die vrouw met die vermoeide blik in de ogen?

Coaching voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen die na een meer of minder impactvolle periode weer willen gaan stralen, heeft vrouwencoach Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching een eigen coachingsmodel ontwikkeld. De bijbehorende routekaart geeft richting en structuur aan de gesprekken met de coach. Maar het traject blijft maatwerk. Ieder verhaal is immers uniek. Ook het jouwe.

“Coaching kan vaag blijven, maar dit biedt concrete handvatten. Iets om op terug te vallen. Tegelijk zorgde haar persoonlijke aanpak ervoor dat ze goed keek hoe ik op zaken reageerde. Dat zorgde ervoor dat ik echt verder ben gekomen en dat het traject erg prettig verliep.”

Esther

5 sessies, 16 stappen

Het coachingstraject bestaat uit een kennismakingsgesprek met de coach en een aparte sessie voor elk van de 4 fases die je gaat doorlopen. Per fase in het T4C coachmodel zet je duidelijke stappen. Je begint bij START. Heb je alle stappen gezet? Dan kom je uiteindelijk uit bij IK, met hoofdletters. De IK die er in potentie altijd al was, maar nu stralend tevoorschijn komt. Ontdaan van de nodige ballast en gevoed door bewustwording.

Continu proces, circulair model

Ben je er dan? Nee. Er zullen altijd weer nieuwe uitdagingen op je pad komen. Jij verandert, de wereld om je heen verandert. Het is een proces dat altijd maar doorgaat en je hebt steeds weer keuzes te maken. Ontdek je een disbalans in één van de fases? Ga dan weer naar Start en doorloop samer met de vrouwencoach het pad opnieuw. Met dit coachingsmodel voor vrouwen heb je de rest van je leven een tool in handen waarmee jij zelf aan de slag kunt. Daar heb je mij dan niet meer voor nodig.

Uniek coachingsmodel voor vrouwen

Het unieke T4C coachmodel bestaat uit 4 fases. Fase 1 draait om in verbinding komen met jezelf. Word je ervan bewust wie je bent, en wat bijvoorbeeld maakt dat je jezelf kunt zijn. Wat heb jij nodig om te kunnen stralen?

Pas als je in verbinding bent met jezelf, ben je in staat om de verbinding met anderen aan te gaan (fase 2). Je omgeving blijkt steeds weer een belangrijke waarde voor geluk en werkgeluk. Je voelt je lekker bij bepaalde mensen in een bepaalde omgeving. Maar wat maakt nou eigenlijk dat jij je thuis voelt en dus kunt stralen? Een belangrijke stap waarin vertragen voorop staat.

Vanuit ik en mijn omgeving pak je in fase 3 de regie. Je gaat de reis aan om te ontdekken: wat heb ik nodig om gezond en in balans te zijn en te blijven?

Pas als je dat ook helder hebt kun je je gaan ontwikkelen, in fase 4. Hier kom je in beweging omdat je aan de slag gaat met jouw acties en doelen. En dan kom je bij jezelf uit. Je stralende IK.

“Wat ik vaak te horen krijg van de vrouwen die ik coach is dat ik zaken anders benoem, vanuit een andere invalshoek. Daardoor krijgen ze een andere kijk op zaken, een nieuwe mindset. Dat zorgt er dan weer voor dat ze in beweging komen, vanuit hun eigen diepgevoelde motivatie. En het brengt acceptatie: ik ben zoals ik ben. Dingen zijn zoals ze zijn. Dat geeft rust.”

Nicole Burgersdijk, vrouwencoach

Vrouwencoach: ook je Stralende Zelf worden?

Zeg je ja tegen deze coaching voor vrouwen? Dan gaan we een samenwerkingsrelatie aan, jij en ik. Dat is nodig, want het traject vereist commitment van ons allebei. Maar vooral van jou. Uiteindelijk doe je het zelf. Als coach hoef ik alleen nog maar de juiste, krachtige vragen te stellen. Dat is het uitgangspunt en daar ben ik sterk in.

Het coachingstraject vraagt van jou dat je jezelf openstelt en naar jezelf durft te kijken. En dat je vertrouwen hebt. In mij, maar vooral in jezelf. Dat kun jij, daar twijfel ik niet aan. Maar wil je dat ook? Dan kom je gegarandeerd uit bij jouw Stralende IK. Zullen we samen een Start maken? Vraag dan snel een kennismaking met mij aan. Twijfel je of dit coachingtraject voor jou is? Kijk in dat geval eens naar de referenties en ontdek hoe ik anderen verder heb geholpen.

Neem contact met me op

Routekaart naar jouw stip op de horizon

Routekaart naar jouw stip op de horizon

Time 4 Coaching – Coachingsmodel

Coachingmodel

Ik ga stralen! Coachtraject voor vrouwen

Dit is het concrete aanbod:

  • Totaal 5 sessies waarvan 1 kennismakingsgesprek (45 minuten);
  • 4 x 75 minuten coaching (losse aanvullende sessies zijn mogelijk);
  • Huiswerkopdrachten op maat;
  • Coachmodel – Time 4 Coaching;
  • Routekaart – Time 4 Coaching.

Tarieven zijn op te vragen.

Bij Time 4 Coaching kunt u ook terecht voor andere vormen van coaching. Denk hierbij aan een coach in Ede, loopbaancoaching in Arnhem en meer.