Time4Coaching

Loopbaancoach Ede: duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

×

Loopbaancoach Ede: duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

‘Hoe houd ik het in vredesnaam vol tot aan mijn pensioen?’
‘Het is nu te laat om het roer om te gooien en te gaan doen wat ik het liefste doe.’
‘Ik heb nooit echt gekozen voor dit werk. Ik ben er zomaar ingerold.’
‘Mijn baan bevalt me niet meer, maar ik heb hier wel zekerheid.’
‘Bestaat mijn beroep straks nog wel?’

Loopbaancoach Ede voor werkgarantie

Als loopbaancoach in Ede zie ik dagelijks dat onze angsten vaak groter zijn dan ons zelfvertrouwen. Daarbij zijn het spannende tijden op de arbeidsmarkt. Baangarantie heeft niemand meer. Maar werkgarantie? Die heb je zelf voor een groot deel in de hand. Als moderne werkondernemer neem je de regie door jezelf te gaan zien als een bedrijf: de BV Ik. Mijn advies? Word een interessant merk en geef het vorm in Business Model You: jouw eigen, hoogstpersoonlijke businessplan op 1 A4’tje.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Geen zorgen: je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je met een bewezen succesvolle tool, de MCA Methode. Als enige loopbaancoach in Ede die ook gecertificeerd MCA© coach is, kun je hiervoor bij mij terecht. Het doel van dit – wetenschappelijk onderbouwde – persoonlijke ontwikkeltraject: inzicht, duurzame inzetbaarheid én (meer) werkgeluk voor jou. Want werkgeluk is een belangrijke sleutel tot duurzame inzetbaarheid. Misschien wel de belangrijkste.

Mijn motto

Time4Coaching biedt ieder de ruimte, tijd en rust om zich te bezinnen op zijn of haar persoonlijke, authentieke kernwaarden. En hulp om deze in te gaan zetten. Er ontstaat positieve energie en het leven wordt lichter en kleurrijker. Zo wordt het mogelijk om een leven lang inzetbaar te blijven. Voor iedereen, ongeacht zijn of haar bagage.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ede? En nieuwsgierig naar het programma van het MCA coachingstraject? Natuurlijk mag je me ook bellen, op 06 – 24 57 30 65. Of maak gebruik van het contactformulier.

Loopbaancoach Ede voor meer werkgeluk

De wekker gaat en je hebt zin en volop energie om lekker aan de slag te gaan. Want je doet wat je graag doet en goed kunt. En je weet wat je de wereld te bieden hebt. Dat geeft voldoening. Dat is werkgeluk. Je staat zelf aan het roer van je loopbaan. En je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om bevlogen aan het werk te zijn en in die flow te blijven. Angsten en onzekerheden verdwijnen en je houdt het gemakkelijk(er) vol tot aan je pensioen. Je straalt en blijft gewild, op elke leeftijd. Dat is wat ik jou van harte toewens en waar we samen aan werken.

Waar klopt jouw hart sneller van?

Hoe bereik je werkgeluk? Door je waarden helder te krijgen en te kijken hoe je die in kunt zetten in je werk. Door je kwaliteiten te kennen. Maar vooral door erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en te gaan doen wat je het liefste doet. En ik help je dat te vinden.

Gun jezelf Time 4 Coaching en word werkondernemer

Wat wil jij zijn: het vuur of het vlammetje? Zorg dat je gaat bloeien als nooit tevoren en bedenk: ook de maandag is een fijne dag als je hart in je werk ligt. Maar het kost tijd om je werkgeluk en arbeidsrelevantie scherp te krijgen. Om jezelf ervan te overtuigen om in de spotlights te gaan staan en te stralen. En om duurzaam inzetbaar te worden. Neem die tijd. Gun jezelf Time 4 Coaching!

Neem jij contact op met Nicole Burgersdijk, loopbaancoach Ede?