Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Exclusieve Live Workshop

×

Exclusieve Live Workshop

Time 4 Coaching organiseert een Exclusieve Live Workshop op de biologische zorgboerderij de Hooilanden.

Iedereen een Leven Lang Inzetbaar

In deze workshop is iedereen welkom die op zoek is naar zijn doel in het leven. Wat heb jij de wereld te bieden? Wanneer zit je in de goede flow? Wat is jouw stip op de horizon? Wat zorgt ervoor dat jij in goede en gezonde balans bent? En durf jij jezelf ook centraal te zetten?

Het is een mooie uitdaging. Want wie ben jij en waar word jij blij van? Het is goed om te onderzoeken wat er allemaal in je leven is gebeurd. Wat hebben deze gebeurtenissen je allemaal gebracht? Door hierop in te zoemen heb je de kans te ontdekken wat jouw bestaansrecht is. Voeg daaraan toe wat er nu aanwezig is voor jou. Waar ga jij van stralen? Wat is het dat ervoor zorgt dat je in de juiste flow komt en door wil gaan. Je voelt aan alles dat het klopt en dat je dan een compleet mens bent die de wereld veel heeft te bieden. Durf jij te veranderen?

Nicole Burgersdijk geeft deze inspirerende workshop

Je hoeft het niet alleen te doen

In een groep van maximaal 12 deelnemers werken we in deze workshop aan een zinvol bestaan (na een moeilijke periode). Dat doen wij in groepjes, want je hoeft het niet alleen te doen. Elkaar herkenning bieden is zo waardevol. Uiteraard is er ook ruimte en tijd om ook alleen op deze mooie inspirerende plek te ontdekken waardoor jij weer je kunt laten zien als een compleet mens, zowel zakelijk als privé. Gun je Time 4 Coaching om weer een leven lang inzetbaar te zijn.

Hoe kom jij weer in jouw kracht te staan? Waar kom jij je bed vooruit? Door aan de slag te gaan met jouw eigen Business Model maak je overzicht van wie jij bent, wat je graag doet en voor wie. Maar ook wordt duidelijk wat het jou oplevert of juist aan energie kost. Plus wat je tegenhoudt om stappen te zetten? En hoe jouw levenservaringen een bijdrage kunnen leveren aan je inzetbaarheid. En dat jij keuzes gaat maken die goed zijn voor jou en je omgeving.

Het aanbod tijdens deze workshop:

  • Hoe zorg jij ervoor dat jij een leven lang inzetbaar blijft
  • Hoe hou je het vol door de juiste keuzes te maken en je talenten in te zetten
  • Wat heb je ontdekt over jezelf door een bepaalde gebeurtenis in je leven
  • Wat brengt deze impactvolle gebeurtenis jou
  • Hoe je in verbinding komt met jezelf en jouw omgeving
  • Wat je hebt te doen om regie in eigen handen te hebben
  • Bewustwording van je Ego

Kies voor jezelf

Dus zit je niet in de juiste flow op je werk en thuis en ben je het met me eens dat het leven geleefd moet worden? Elke dag vanuit jouw kracht, omdat jij bent wie je bent! Een compleet en mooi mens. Dan is het nu tijd om voor jezelf te kiezen. Tijd om in balans te zijn en elke dag te shinen, op je werk en thuis.

Biologische zorgboerderij De Hooilanden

Je bent van harte welkom op de biologische zorgboerderij De Hooilanden te Bennekom, Slagsteeg 20. Neem alvast een kijkje op de website van De Hooilanden.

Binnenloop is op vrijdag 25 september vanaf 09.00 uur. Wij beginnen om 09.15 uur.

De workshop duurt 3 uur. Na 12.15 uur hebben wij nog de gelegenheid om na te praten.

Kosten workshop: 80,00 uur per persoon, inclusief koffie en thee.

Tarief privé inclusief btw, tarief zakelijk exclusief btw.


Aanmelden Live Workshop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.