Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Loopbaancoach Arnhem

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd loopbaancoach in Veenendaal

‘Ga weer stralen in je werk, zodat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf haalt’. – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Ik sta voor je klaar als loopbaancoach in Arnhem! Soms lijkt het vanzelfsprekend dat je het leuk vindt op je werk. Je hebt leuk werk en leuke collega’s, maar waarom voelt het dan soms als een enorme opgave om iedere dag naar je werk te gaan?

Als ondernemer of werknemer wil je je goed voelen tijdens je werk. Er met de volle 100% voor kunnen gaan. Alleen dan kun je je werk goed uitvoeren en voel je je voldaan aan het einde van de werkdag. Na het volgen van mijn effectieve loopbaantraject weet je zeker dat je het volhoudt tot aan je pensioen.

Time 4 Coaching is speciaal opgericht voor vrouwen. Bij hen kan ik mijn kennis en ervaring optimaal benutten. Wanneer je kampt met onbeantwoorde vragen in je hoofd dan help ik als life coach in Arnhem jou graag om deze vragen beantwoord te krijgen.

Loopbaancoach Arnhem voor vrouwen

  • Coaching aan de hand van een routekaart
  • Na kennismaking een plan voor jou op maat
  • Coaching gericht op vrouwen
  • Meer dan 5 jaar ervaring 
  • Coaching op een plek die voor jou prettig voelt

Samen naar nieuw werkplezier

Als loopbaancoach in Arnhem heb ik dagelijks contact met ondernemers en werknemers die twijfelen over of ze nog wel gelukkig zijn met hun werk. Ze zijn bijvoorbeeld onzeker over de toekomst van hun bedrijf of de functie die ze hebben. Het voelt soms alsof het werk dat ze doen niet meer toekomstbestendig is.

Actie ondernemen is op dat punt het beste dat je kunt doen! Zie jezelf als je eigen bedrijf. En hoe haal je het maximale uit dat bedrijf? Het Business Model You heeft als doel om jouw persoonlijke businessplan op 1 A4’tje te zetten. Een leidraad voor jezelf.

MCA Methode voor persoonlijke ontwikkeling

Als life coach in Arnhem help ik jou om stappen te zetten. Mijn vragen brengen je precies bij je kern. De vragen laten je nadenken en de antwoorden geven je houvast.

Met mijn ervaring als gecertificeerde loopbaancoach in Arnhem in combinatie met de juiste tools, zorg ik voor een coachtraject dat past bij jou. Tijdens het ontwikkelingstraject kom je erachter wat jouw drijfveren zijn en waar je weer nieuw werkgeluk uit haalt.

Loopbaancoach in Arnhem helpt jou op weg

Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching streeft ernaar om als life coach in Arnhem vrouwelijke ondernemers weer in zichzelf te laten geloven. Vrouwen die heel goed weten wat ze willen, maar dat nog niet weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Herken jij een van je werknemers in dit verhaal? Neem dan vooral ook contact met mij op.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met plezier en daarmee gezondheid naar haar werk kan gaan.

Neem contact met me op voor meer informatie of plan direct een afspraak voor een loopbaancoach in Arnhem of loopbaancoach in Ede. Bekijk ook eens mijn referenties. Er zijn je al velen voor gegaan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!