Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Loopbaancoach Ede

×

‘Werkgeluk is een belangrijke sleutel tot succes op korte én lange termijn.’ – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Loopbaancoach nodig in Ede? Als ondernemer of werknemer wil je natuurlijk lekker in je vel zitten, zodat je je op volle kracht kunt inzetten voor het bedrijf. Je bent je ervan bewust dat je alleen je hart en ziel volledig kunt geven als het goed zit met je mindset.

Na het doorlopen van mijn effectieve loopbaantraject hoef je jezelf niet meer af te vragen of je het wel volhoudt tot aan je pensioen. Met Time 4 Coaching richt ik me op vrouwen, omdat bij deze doelgroep mijn ervaring en kennis maximaal tot hun recht komen.

In praktijk kan het echter voorkomen dat je worstelt met allerlei belangrijke vragen. Over je werk, over jezelf, of de combinatie van deze twee. Vraagtekens zijn er om op te lossen en daar help ik je als loopbaancoach in Ede en omgeving maar wat graag bij.

Loopbaancoach Ede voor werkgeluk

  • Coaching aan de hand van een routekaart
  • Coaching gericht op vrouwen
  • Meer dan 5 jaar ervaring 
  • Coaching op een plek die voor jou prettig voelt

Voor wie is loopbaancoaching geschikt?

Sommige mensen denken dat loopbaanbegeleiding alleen geschikt is wanneer je nog aan de start staat van je carrière. Of zelfs als je nog op school zit. Dan kan ik je één ding vertellen: loopbaancoaching is geschikt voor iedereen. Er zijn veel mensen in Nederland die niet blij zijn met hun werk, en zich daar voor schamen. Wanneer je niet naar je gevoel luistert, kan dit zorgen voor bijvoorbeeld burn-out klachten. Ik help je met mijn ervaring graag om je weer te laten ervaren van jouw kwaliteiten en interesses zijn. Wat vind je nou echt leuk? Want het is helemaal niet gek dat een baan op een gegeven moment niet meer bij je past. Dit erkennen is de eerste stap richting nieuw werkgeluk!

Loopbaancoach Ede voor werkgeluk

Als loopbaancoach in Ede merk ik dagelijks dat veel ondernemers en werknemers hun angsten laten overheersen over hun zelfvertrouwen. Ze zijn bang dat ze verkeerde keuzes maken, twijfelen of ander werk beter bij hen past. Ze overwegen wat belangrijker is: financiële zekerheid of werkgeluk.

Je kunt deze keuzes pas écht maken als je je bewust wordt van je huidige situatie, waarbij je naar de juiste kansen en mogelijkheden zoekt. Kortom, een persoonlijk ontwikkelingstraject dat zich richt op duurzame inzetbaarheid én (meer) werkgeluk voor jou. En dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen!

Start een persoonlijk loopbaanproject in Ede

Met mijn bewezen succesvolle tools die zorgen voor maatwerk, gaan we het loopbaantraject in Ede aan. En dat richt zich niet alleen op werkvloer, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Meer werkgeluk begint namelijk bij jezelf. Zo krijg je de juiste inzichten en kun je de beste keuzes maken.

Als enige loopbaancoach in Ede ben ik met Time 4 Coaching een gecertificeerde MCA coach. Met bewezen technieken maken we samen de stap naar een nieuwe start. Of dat nu op je huidige of een nieuwe werkplek is, na het traject voel je je als herboren!

Loopbaanbegeleiding Ede bij Time 4 Coaching!

Vanaf nu ga je je richten op kernwaarden en kijk je er niet meer tegenop om ’s ochtends uit je bed te gaan wanneer de wekker gaat. Tijdens Traject Werkgeluk zorgen we ervoor dat jij de passie terugvindt voor werk, en dit perfect gaat combineren met je privé leven.

Ik bied zowel begeleiding aan ondernemers als werknemers. Ook kun je bij mij terecht als je merkt dat een van je werknemers wel wat ondersteuning kan gebruiken. Bekijk mijn referenties, en zie wie je al voor zijn gegaan! Gun het jezelf of een ander en neem contact op met Nicole Burgersdijk voor een betrokken loopbaancoach in Ede.

‘Ik ga graag het traject met je aan, zodat jij weer gaat stralen als nooit tevoren!’ – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!