Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Loopbaancoach Veenendaal

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd loopbaancoach in Veenendaal

‘Ga weer stralen in je werk, zodat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf haalt’. – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Als ondernemer ben je je ervan bewust dat jijzelf en eventueel je werknemers de sleutel zijn tot succes. Maar wat nu als een van jullie worstelt met vragen, als onzekerheden het zelfvertrouwen overschaduwen? Wanneer je geen optimaal werkgeluk ervaart dan is het tijd om aan de bel te trekken.

Met loopbaan coaching in Veenendaal en omgeving worden vragen en twijfels nieuwe kansen. Zo gooi je het roer om en ga je terug naar je kernwaarden. Geen zorgen meer over werkstress, maar iedere dag weer vol energie beginnen!

Loopbaancoach Veenendaal voor stralende werkdagen

Als loopbaancoach in Veenendaal ben ik dagelijks in contact met ondernemers en werknemers die twijfels hebben. Bijvoorbeeld over de toekomst van het bedrijf of het voortbestaan van hun functie. En of ze het op de manier waarop ze nu werken wel volhouden tot aan hun pensioen.

Mijn advies? Actie ondernemen voordat je verder in de knel raakt. Neem de regie in eigen handen en ga jezelf zien als een bedrijf. Hoe haal je het maximale uit jezelf? Met het Business Model You zetten we jouw persoonlijke businessplan op 1 A4’tje. Een leidraad waarin zowel jij als medewerkers houvast vinden.

Persoonlijke ontwikkeling met bewezen MCA Methode

Met loopbaan coaching in Veenendaal sta je er niet alleen voor. Ik stel je de juiste vragen, zodat je tot de kern komt. Vragen waarover je diep na moet denken, maar die houvast geven nadat je het antwoord hebt geformuleerd.

Als gecertificeerde loopbaancoach in Veenendaal maak ik gebruik van diverse tools die zorgen een coachtraject die bij jou hoort. Middels een onderbouwd persoonlijk ontwikkelingstraject streven we naar dure inzetbaarheid en meer werkgeluk.

Gun jezelf een loopbaancoach in Veenendaal en kies voor werkgeluk

Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching richt zich op (vrouwelijke) ondernemers die op zoek zijn naar een stok achter de deur, een nieuw houvast. Dames die weten wat ze willen maar dat (nog) niet helemaal lekker in weten te vullen. Of juist vrouwen die twijfelen over hoe ze de toekomst voor zich zien.

Ook wanneer je als ondernemer merkt dat je werknemer niet helemaal lekker in haar vel zit dan kun je bij mij terecht om de ander vooruit te helpen.

Want iedereen verdient gezondheid en zelfzekerheid op de werkvloer.

Neem nu contact met me op voor meer informatie of plan direct een afspraak voor een loopbaancoach in Veenendaal

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!