Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Loopbaancoach Veenendaal

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd loopbaancoach in Veenendaal

‘Ga weer stralen in je werk, zodat je zowel privé als zakelijk het beste uit jezelf haalt’. – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Wil jij graag kennismaken met een loopbaancoach in Veenendaal? Als vrouwelijke ondernemer ben je je ervan bewust dat jijzelf en eventueel je werknemers de sleutel zijn tot succes. Maar wat nu als een van jullie worstelt met vragen, of als onzekerheden het zelfvertrouwen overschaduwen? Wanneer je geen optimaal werkgeluk ervaart, is het tijd om aan de bel te trekken.

Met loopbaan coaching in Veenendaal worden vragen en twijfels nieuwe kansen. Zo gooi je het roer om en ga je terug naar je kernwaarden. Geen zorgen meer over werkstress, maar iedere dag weer vol energie beginnen! Maak kennis met Time 4 Coaching, met mij als coach: Nicole Burgersdijk. Ik richt mij specifiek op vrouwen. Omdat ik ook een vrouw ben, kan ik mezelf goed inleven in andere vrouwen en ze beter begeleiden.

Loopbaancoach in Veenendaal | Time 4 Coaching

  • Coaching aan de hand van een routekaart
  • Na de kennismaking volgt het plan, speciaal op maat gemaakt voor jou
  • Loopbaancoaching gericht op vrouwen
  • Meer dan 5 jaar ervaring als coach
  • Coaching op een plek die voor jou prettig voelt

Heb jij al een tijdje je werkgeluk verloren en wil je het weer terugvinden, maar weet je niet hoe? Kom dan in contact met mij, Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching. Samen gaan we op zoek naar wat jou gelukkig maakt in je werk. Ben jij geïnteresseerd in mijn coachtraject Werkgeluk? Plan nu een gratis kennismakingsgesprek, dan zien we elkaar snel. Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

Coaching in Veenendaal voor stralende werkdagen

Als loopbaancoach in Veenendaal ben ik dagelijks in contact met ondernemers en werknemers die twijfels hebben. Bijvoorbeeld over de toekomst van het bedrijf of het voortbestaan van hun functie. En of ze de manier waarop ze nu werken wel volhouden tot aan hun pensioen.

Mijn advies? Actie ondernemen voordat je verder in de knel raakt. Neem de regie in eigen handen en ga jezelf zien als een bedrijf. Hoe haal je het maximale uit jezelf? Met het Business Model You zetten we jouw persoonlijke businessplan op een A4’tje. Een leidraad waarin zowel jij als jouw medewerkers houvast vinden.

Persoonlijke ontwikkeling met bewezen MCA Methode

Met loopbaan coaching in Veenendaal sta je er niet alleen voor. Ik stel je de juiste vragen, zodat je tot de kern komt. Vragen waarover je diep na moet denken, maar die houvast geven nadat je het antwoord hebt geformuleerd.

Als gecertificeerde loopbaancoach in Veenendaal maak ik gebruik van diverse tools die zorgen voor een coachtraject die bij jou hoort. Ik gebruik onder andere de MCA Methode. Middels een wetenschappelijk onderbouwd persoonlijk ontwikkelingstraject streven we naar inzicht, dure inzetbaarheid en meer werkgeluk.

Gun jezelf een loopbaancoach in Veenendaal en kies voor je eigen werkgeluk!

Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching richt zich op (vrouwelijke) ondernemers die op zoek zijn naar een stok achter de deur, een nieuw houvast. Dames die weten wat ze willen, maar dat (nog) niet helemaal goed in weten te vullen. Of juist vrouwen die twijfelen over hoe ze de toekomst voor zich zien.

Ook wanneer je als ondernemer merkt dat je werkneemster niet helemaal lekker in haar vel zit, dan kun je bij mij terecht om je vrouwelijke collega vooruit te helpen. Want iedereen verdient gezondheid en zelfzekerheid op de werkvloer.

Plan gelijk een kennismaking

Neem nu contact met me op voor meer informatie, of plan direct een afspraak voor loopbaancoaching in Veenendaal. Ik maak graag met jou kennis in een gratis kennismakingsgesprek. Lees alvast de referenties op mijn website van vrouwen die je zijn voorgegaan. Zij vertellen over hoe zij het coachingstraject bij Time 4 Coaching hebben ervaren.

Ken je andere vrouwen in je omgeving die wellicht openstaan voor een andere uitdaging in hun leven of twijfels hebben over hun huidige baan? Ik ben als loopbaancoach ook werkzaam in Veenendaal, Arnhem, Wageningen en Ede.

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!