Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Loopbaancoach Wageningen

×
Nicole Burgersdijk, gecertificeerd loopbaancoach in Wageningen

‘Werkgeluk is een belangrijke sleutel tot succes op korte én lange termijn.’ – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

Sta jij open voor een coachingstraject bij een loopbaancoach in Wageningen? Als vrouwelijke ondernemer of werknemer wil je natuurlijk lekker in je vel zitten, zodat je je op volle kracht kunt inzetten voor het bedrijf. Je bent je ervan bewust dat je alleen je hart en ziel volledig kunt geven als het goed zit met je mindset.

In praktijk kan het echter voorkomen dat je worstelt met allerlei belangrijke vragen. Over je werk, over jezelf, of een combinatie van deze twee. Vraagtekens zijn er om op te lossen en daar help ik je als loopbaancoach in Wageningen maar wat graag bij.

Na het doorlopen van mijn effectieve loopbaantraject hoef je jezelf niet meer af te vragen of je het wel volhoudt tot aan je pensioen. Je hebt je werkgeluk weer hervonden! Met Time 4 Coaching richt ik me op vrouwen, omdat bij deze doelgroep mijn ervaring en kennis maximaal tot hun recht komen.

Loopbaancoach in Wageningen van Time 4 Coaching

  • Coaching aan de hand van een routekaart
  • Na de kennismaking volgt het plan, speciaal op maat gemaakt voor jou
  • Loopbaancoaching gericht op vrouwen
  • Meer dan 5 jaar ervaring als coach
  • Coaching op een plek die voor jou prettig voelt

Ben jij op zoek naar een betrokken loopbaancoach in Wageningen of omgeving? Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching helpt je graag bij jouw zoektocht naar werkgeluk. Ik zal graag persoonlijk met je willen kennismaken. Jij ook? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn coachingstrajecten.

Loopbaancoaching voor meer werkgeluk

Als loopbaancoach in Wageningen merk ik dagelijks dat veel ondernemers en werknemers hun angsten laten overheersen over hun zelfvertrouwen. Ze zijn bang dat ze verkeerde keuzes maken, ze twijfelen of ander werk misschien beter bij hen past. Ze overwegen wat belangrijker is: financiële zekerheid of werkgeluk?

Je kunt deze keuzes pas écht maken als je je bewust wordt van je huidige situatie, waarbij je naar de juiste kansen en mogelijkheden zoekt. Kortom, een persoonlijk ontwikkelingstraject dat zich richt op inzicht, duurzame inzetbaarheid én (meer) werkgeluk voor jou. En dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen!

Zet de eerste stap naar een nieuwe start

Met mijn bewezen succesvolle tool, de MCA Methode die zorgt voor maatwerk, gaan we het loopbaantraject in Wageningen aan. En dat richt zich niet alleen op werkvloer, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Meer werkgeluk begint namelijk bij jezelf. Zo krijg je de juiste inzichten en kun je de beste keuzes maken.

Als enige loopbaancoach in Wageningen ben ik een gecertificeerde MCA coach. Met bewezen technieken maken we samen de stap naar een nieuwe start. Of dat nu op je huidige of een nieuwe werkplek is, na het traject voel je je als herboren!

Loopbaanbegeleiding: Traject Werkgeluk

Vanaf nu ga je je richten op kernwaarden en kijk je er niet meer tegenop om ’s ochtends uit je bed te gaan wanneer de wekker gaat. Tijdens mijn Traject Werkgeluk zorgen we ervoor dat jij de passie terugvindt voor je werk, en dit perfect gaat combineren met je privéleven.

Ik bied zowel loopbaanbegeleiding aan vrouwelijke ondernemers als werknemers. Ook kun je bij mij terecht als je merkt dat een van je werkneemsters wel wat ondersteuning kan gebruiken. Gun het jezelf of een ander en neem contact op met Nicole Burgersdijk voor een betrokken loopbaancoach in Wageningen.

Neem contact met mij op

Zie jij het zitten om een kennismakingsgesprek met mij aan te gaan? Dit gesprek is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. Ik wil jou graag verder helpen in je carrière en met mijn loopbaancoaching gaat dat vast en zeker lukken. Bedenk wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen en kies voor je eigen werkgeluk! Lees alvast de referenties op mijn website, deze vrouwen hebben allemaal de sprong gewaagd en zijn erg tevreden.

Als loopbaancoach ben ik niet alleen werkzaam in Wageningen en omgeving, ik bied loopbaanbegeleiding aan in Arnhem, Ede en Veenendaal.

‘Ik ga graag het traject met je aan, zodat jij weer gaat stralen als nooit tevoren!’ – Nicole Burgersdijk, Time 4 Coaching

"*" geeft vereiste velden aan

Al meer dan 125 personen hebben hun werkgeluk weer gevonden!