Menu

MCA Methode: Meten – Coachen – Actie

De MCA Methode is een gestructureerd stappenplan, geschikt voor elk beroep en iedere functie.

Het traject bestaat uit:

  • Invullen van een uitgebreide, wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst
  • Diagnostische bespreking van het lijvige en complete rapport met de resultaten
  • Opstellen en implementeren van jouw actieplan voor de BV Ik, op basis van het Business Model You
  • Eén of meerdere coachingsgesprekken.

Praktisch

De vragenlijst vul je van tevoren thuis in. Tussen de sessies door krijg je opdrachten. Het proces vraagt dus de nodige tijd en energie van jou. En vooral commitment: aan het traject, en daarmee aan jezelf.

Het resultaat

Je hebt een goed beeld van wat er is en waar je naartoe zou willen. Daarbij focussen we op de complete BV Ik. Dus met jouw persoonlijkheid, je kwaliteiten, je motivatie, je kennis en vaardigheden, je dromen, de rollen die je vervult in je leven, je privésituatie. Noem maar op.

We gaan op zoek naar alle factoren die jou ondersteunen bij het versterken van je employability. En die bijdragen aan je werkgeluk. Je komt in actie en zet belangrijke stappen in je ontwikkeling en groei, richting duurzame inzetbaarheid.

Wat denk je ervan?

De moeite waard, toch? Want jij staat midden in het leven en hebt nog een aantal jaren te gaan in het arbeidsproces. Zit die tijd niet domweg uit. Pak de regie en maak er wat moois van. Je hebt je beste tijd nog voor je! Nog zoveel mogelijkheden voor prachtige ontwikkelingen. Nog zoveel leuks te doen en te beleven. Wees en blijf nieuwsgierig naar je ontwikkelpotentieel. Dat brengt (werk)geluk!

Meteen een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem gewoon even contact met me op.