Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Nicole Burgersdijk

×

Over Nicole

Ik ben een positief en dankbaar mens. Toch ging mijn eigen pad bepaald niet over rozen. Kanker, een kinderwens die niet zomaar in vervulling ging. Verlies, burnout, hooggevoeligheid. Ik maakte het allemaal mee. Zelf, of in mijn gezin. Juist daarom waardeer ik nu het geluk des te meer en geniet ik vaak intens. Mijn ervaringen wezen me ook de weg naar het vak dat ik met zoveel passie beoefen: dat van coach. Daardoor kan ik jou helpen. Want ik weet: ook voor jou gaat het licht weer aan.

Nicole Burgersdijk

Empathisch, sensitief en intuïtief

De bagage die ik met mij meedraag zorgt ervoor dat ik heel makkelijk schakel met iemand die worstelt met levensvragen. In het privéleven, of op het gebied van werk. Mijn inlevingsvermogen is sterk ontwikkeld en ik bezit een hoge mate van sensitiviteit. Ik kan me goed verplaatsen in de ander. En wat me zelf nog steeds wel eens verbaast: ik voel veel. Mijn intuïtie schiet me regelmatig te hulp. Dat helpt me ook de juiste vragen te stellen waardoor jij zelf nieuwe inzichten krijgt.

Gecertificeerd coach

Door coach te worden ben ik gaan staan en straal ik. Omdat ik het geweldig vind om mensen in beweging te krijgen. Te zien hoe ze zich ontwikkelen, hun passie vinden en zelf op hun beurt ook gaan staan en stralen. Dat vereist meer dan de juiste eigenschappen, enthousiasme en liefde voor het vak. Om op professionele wijze en gegarandeerd resultaten te kunnen boeken heb ik met passie gewerkt. Ik ben nu gecertificeerd als lifecoach, loopbaancoach en als Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach.

Gestructureerde aanpak

Zorgen rond je werk hebben gevolgen voor je privéleven. En omgekeerd: problemen in je privéleven beïnvloeden ook je werk. Ik werk met het unieke Coachingsmodel van Time 4 Coaching en de daarbij behorende routekaart. Een gestructureerde aanpak, dus. In combinatie met mijn levenservaring en mijn kwaliteiten als coach zorgt dat in een warme en veilige sfeer voor resultaat. En voor tevreden cliënten.

Waar worstel jij mee?

Het is fijn en goed om eens met een coach te kunnen praten. Iemand die betrokken is maar geen betrokkene. Die kan luisteren, niet oordeelt, niks gek vindt. Die de juiste vragen weet te stellen om jou zelf te laten ontdekken wat er aanwezig is in jezelf. Want als jij jouw waarden inzet, voel je je waardevol. Voor mij als coach mooi om te zien; voor jou geweldig om te ervaren! Het best denkbare startpunt voor positieve ontwikkelingen.

Wat denk je: zullen we samen aan de slag gaan? Gun jezelf Time 4 Coaching. Bel jij mij?