Menu

Referenties

Klanten vertellen hier over hun ervaringen bij Time 4 Coaching

Het gaat jou ook lukken

De manier van coaching door Nicole is heel persoonlijk. Enthousiast en betrokken. Ze haalde kanten in me naar boven die ik zelf niet eerder zag, door me anders naar mezelf te laten kijken. Met veel vertrouwen in mij, en in haar manier om dat vertrouwen ook op mij over te brengen. Dat waardeerde ik misschien wel het meest, dat ze me het gevoel gaf: ‘Het gaat jou ook lukken. Ik ga je helpen en je gaat zelf ervaren dat je goed en mooi bent zoals je bent.’ En dat klopte. Dat ga je zelf ook zo zien en voelen. Dat doet ze heel goed.

Nicole combineert haar persoonlijke aanpak met een methode, een stappenplan. Met de ene stap heb je meer dan met de andere. Maar ik vond het vooraf prettig te weten dat er een methode achter zat, met afspraken. Coaching kan vaag blijven, maar dit biedt concrete handvatten. Iets om op terug te vallen. Tegelijk zorgde haar persoonlijke aanpak ervoor dat ze goed keek hoe ik op zaken reageerde. Dat zorgde ervoor dat ik echt verder ben gekomen en dat het traject erg prettig verliep.’

Esther

Kundig en helpend

De vier sessies met Nicole waren voor mij helpend. Ze hebben me veel gebracht. Onder andere inzichten, zoals antwoord op de vraag hoeveel tijd ik waaraan besteed en hoe ik daar verandering in kan aanbrengen. En ik heb geleerd mezelf serieus te nemen. Ik weet nu veel beter wat ik wil en hoe ik daar de regie in kan nemen.

Nicole stelt goede vragen en is oordeelvrij. Je vindt vaak al van alles van jezelf. Daar kun je dan niet nog een oordeel bij hebben. Ze vraagt wel door zodat je zelf ontdekt hoe je het anders kunt aanpakken. Ik vind haar ook kundig in de waardevolle oefeningen die ze aanbiedt. Daarmee krijgt ze je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Nicole is zacht en warm. Ik waardeer haar rust en de liefde voor de medemens. Tegelijk is ze pittig. Ze heeft zelf zoveel meegemaakt, maar kiest niet voor de slachtofferrol. Ze is zorgvuldig en scherp in wat ze daarvan deelt. Dat doet ze alleen voor zover het helpend is voor jou. Ze laat zien dat je het in de ogen kunt kijken, wat er ook op je pad komt. Dat sterkt mij ook.’

Karen van Rooijen

Een zet in de goede richting

De gesprekken met Nicole hebben me rust gebracht. Heel relaxt en op een prettige manier heeft ze me laten nadenken. Laten reflecteren op mezelf. Ik heb het gevoel gekregen dat ik er mag zijn. Onder andere door oefeningen om positieve dingen van mezelf te benoemen en te ontdekken waar ik blij van word. En ik heb een stap in de goede richting gezet om niet alles op mezelf te betrekken. Dat zit in de aard van het beestje. Ik realiseer me nu vaker dat ik niet overal invloed op heb. Het gevoel dat ik het niet goed doe kan ik tegenwoordig beter loslaten.

Het was heel prettig om met Nicole te praten, zonder dat er een oordeel is. Ze laat je in je waarde en biedt veiligheid. Dat vond ik prettig. Ik kan Nicole absoluut aanbevelen voor coaching. Ze heeft me een zet in de goede richting gegeven waardoor ik tegenwoordig beter kan dealen met dingen.’

Sandra

Meer rust en balans gekregen

Ik kwam bij Nicole voor meer rust en balans in mijn leven. Dat is gelukt. Ik had net een nieuwe baan en heb mijn verworven inzichten ook toe kunnen passen in mijn werk. Dus ook daarin heeft het traject met haar me veel gebracht.

Nicole heeft me onder andere leren inzien dat je keuzes hebt. Dat je bijvoorbeeld nee kunt zeggen en dat dat niet erg is. Bewuste keuzes maken die goed voor jezelf zijn: dat heb ik van haar geleerd.

De methode die Nicole hanteert is interessant. Je leert om echt naar jezelf te kijken. En om dingen van een andere kant te bekijken. Dat pakt soms verrassend uit. Maar wat ik het meest in haar waardeer is haar inlevingsvermogen. Er zijn altijd redenen waarom een situatie zo gegroeid is. Daar heeft ze begrip voor. Vandaar neemt ze je verder mee aan de hand. Ze voelde me goed aan en stelde de juiste vragen op het juiste moment. Dat heeft geleid tot het gewenste resultaat én was heel fijn.’

Jolanda, Apeldoorn