Vrouwen Coach Ede - Bloemen

Traject Werkgeluk voor jezelf of in jouw organisatie

×

‘Werkgeluk is een belangrijke sleutel tot duurzame inzetbaarheid. Misschien wel de belangrijkste.’

Nicole Burgersdijk

Jij wilt dat jouw medewerkers zich met hart en ziel inzetten voor je bedrijf. Dat ieder van hen zijn of haar volledig potentieel benut om met elkaar tot mooie resultaten te komen. Als ondernemer en werkgever ben je je ervan bewust dat je mensen de sleutel zijn voor succes. En dus wil je ervoor zorgen dat ze inzetbaar zijn en blijven.

Maar het kan zomaar zijn dat er onder je personeel iemand rondloopt die worstelt met belangrijke vragen. Met twijfels en angsten die verhinderen dat hij of zij tot zijn recht komt en lekker in zijn vel zit. Die het functioneren in de weg staan. Maar misschien denk jij zelf ook wel regelmatig:

‘Hoe houd ik het in vredesnaam vol tot aan mijn pensioen?’

‘Het is nu te laat om het roer om te gooien en te gaan doen wat ik het liefste doe.’

‘Ik heb nooit echt gekozen voor dit werk. Ik ben er zomaar ingerold.’

‘Mijn baan bevalt me niet meer, maar ik heb hier wel zekerheid.’

‘Bestaat mijn functie straks nog wel?’

Loopbaancoach Ede voor werkgarantie

Als loopbaancoach in Ede zie ik dagelijks dat onze angsten vaak groter zijn dan ons zelfvertrouwen. Maar ook – en dat maakt mijn vak zo dankbaar – zie en hoor ik wat er gebeurt als mensen over hun eigen schaduw stappen en aan de slag gaan met deze en andere vragen. Als ze er weer helemaal voor gaan. Gaan stralen.

Het zijn spannende tijden op de arbeidsmarkt. En niet alleen voor jou als ondernemer die mogelijk bijna geen personeel meer kan krijgen. Ook voor je werknemers. Baangarantie heeft niemand meer. Maar werkgarantie? Die heb je zelf voor een groot deel in de hand.

Mijn advies? Neem de regie en ga jezelf zien als een bedrijf: de BV Ik. Word een interessant merk en geef het vorm in het Business Model You: jouw eigen, hoogstpersoonlijke businessplan op 1 A4’tje. En faciliteer ook je medewerker(s) hierin. Dat loont. Gegarandeerd.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Geen zorgen: je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je met een bewezen succesvolle tool, de MCA Methode. Als enige loopbaancoach in Ede die ook gecertificeerd MCA© coach is, kun je hiervoor bij mij terecht. Het doel van dit – wetenschappelijk onderbouwde – persoonlijke ontwikkeltraject: inzicht, duurzame inzetbaarheid én (meer) werkgeluk voor jou.

Mijn motto

Time 4 Coaching biedt ieder de ruimte, tijd en rust om zich te bezinnen op zijn of haar persoonlijke, authentieke kernwaarden. En hulp om deze in te gaan zetten. Er ontstaat positieve energie en het leven wordt lichter en kleurrijker. Zo wordt het mogelijk om een leven lang inzetbaar te blijven. Voor iedereen, ongeacht zijn of haar bagage.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ede? En nieuwsgierig naar het Traject Werkgeluk voor jezelf of in jouw organisatie? Natuurlijk mag je me ook bellen, op 06 – 24 57 30 65. Of maak gebruik van het contactformulier.

Loopbaancoach Ede voor meer werkgeluk

De wekker gaat en je hebt zin en volop energie om lekker aan de slag te gaan. Want je doet wat je graag doet en goed kunt. En je weet wat je de wereld te bieden hebt. Dat geeft voldoening. Dat is werkgeluk.

Je staat zelf aan het roer van je loopbaan. En je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om bevlogen aan het werk te zijn en in die flow te blijven. Angsten en onzekerheden verdwijnen en je houdt het gemakkelijk(er) vol tot aan je pensioen. Je straalt en blijft gewild, op elke leeftijd. Dat is wat ik jou van harte toewens. En wat jij je medewerkers ook zo gunt.

Waar klopt jouw hart sneller van?

Hoe bereik je werkgeluk? Door je waarden helder te krijgen en te kijken hoe je die in kunt zetten in je werk. Door je kwaliteiten te kennen. Maar vooral door erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en te gaan doen wat je het liefste doet. En ik help je dat te vinden. Jou, of je werknemer(s).

Gun jezelf Time 4 Coaching en word werkondernemer

Wat wil jij zijn: het vuur of het vlammetje? Zorg dat je gaat stralen als nooit tevoren en bedenk: ook de maandag is een fijne dag als je hart in je werk ligt. Maar het kost tijd om je werkgeluk en arbeidsrelevantie scherp te krijgen. Om jezelf ervan te overtuigen om in de spotlights te gaan staan. En om duurzaam inzetbaar te worden. Neem die tijd. Gun jezelf – of je gewaardeerde medewerker – Time 4 Coaching. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor jou of mensen uit je team kan betekenen. Neem gewoon even contact op met Nicole Burgersdijk, loopbaancoach in Ede.

Zakelijk pakket: coachtraject Werkgeluk

Dit is het concrete aanbod:

  • Telefonisch kennismakingsgesprek (45 minuten);
  • 3 x 75 minuten coaching (losse aanvullende sessies zijn mogelijk);
  • Huiswerkopdrachten;
  • E-Book Business Model You;
  • Werkboek (digitaal);
  • Meting Duurzaam Inzetbaar Profiel.

Tarieven zijn op te vragen.